Verzendservice

Veilige verzending via Fedex
De samenstelling van een vingerafdruk dossier voor de aanvraag van een VOG is voor ieder land dat vingerafdrukken vereist anders. Toch bestaat ten aanzien van de diverse verschillende procedures een belangrijke overeenkomstigheid en dat is het risico dat altijd zal bestaan vanaf het moment dat het vingerafdruk dossier wordt verzonden naar de desbetreffende screeningsautoriteit en het moment van aflevering aldaar.

Een vingerafdruk dossier zoals door Van Kappel Security wordt samengesteld bevat gegevens/ documenten waarvan het bijzonder onwenselijk is dat deze in verkeerde handen vallen zoals een vingerafdrukkaart of een kopie van een paspoort. Daarnaast adresgegevens en soms zelfs creditcard gegevens. Echter, het afbreukrisico is pas echt groot als een compleet dossier in verkeerde handen valt. Deze bevat namelijk een complete identiteit van een opdrachtgever, incl. biometrische gegevens, adres, geboortedatum, bankgegevens.

Ten aanzien hiervan is het aan onze opdrachtgevers of ze het door ons samengestelde dossier zelf verzenden of dat door ons laten doen. In alle gevallen zal er op worden aangedrongen het dossier per fedex te versturen omwille van betrouwbaarheidscriteria afgezet tegen onze ervaringen die tot 21 jaar teruggaan.

Indien Van Kappel Security zorgdraagt voor de verzending, hetgeen in 99% van de gevallen het geval is, dan gebruiken wij daar exclusief Fedex voor. Simpelweg omdat Fedex de enige vervoerder is die van a tot z de zending in eigen beheer houdt. Ze halen het op en leveren het veelal de volgende dag af.

De kosten hiertoe zijn substantieel maar in het kader van 1. Snelheid 2. Veiligheid en 3. Betrouwbaarheid steekt fedex hoog uit boven haar concurrentie hetgeen een vlotte en adequate verzending van uw identiteit garandeert.

Bij de boeking van een transport wordt een trackingscode gegenereerd die per omgaande naar onze opdrachtgever wordt verzonden. In combinatie met foto's van het nog te zenden dossier en de trackingscode wordt inzicht verkregen over de status van de verzending en de gelegenheid tijdig in te krijgen mocht dat nodig zijn.