Vermissing & Ontvoering

Vermissing & Ontvoering
Mijn dochter is zoek!
Mijn dochter is zoek! Waar is ze? Wat is er de laatste tijd toch met haar aan de hand?
Uw 22-jarige dochter gedraagt zich de laatste tijd in uw ogen vreemd. Hebben haar vrienden een slechte invloed? En nu is ze sinds een aantal dagen ook nog onbereikbaar en onvindbaar! U maakt zich grote zorgen. Natuurlijk, ze is nu volwassen, maar toch….

U meldt het de politie, maar die doet niets “Ach mevrouw, we krijgen heel veel van dit soort meldingen. We begrijpen heel goed dat het voor u heel vervelend is, maar als we al dit soort meldingen zouden moeten gaan onderzoeken, komen we aan niets anders meer toe. En de ervaring leert dat ze na verloop van tijd bijna allemaal gewoon weer boven water komen”. Dat zal best zo zijn, maar dit is úw dochter en ú maakt zich zorgen! Dit is niets voor haar?!

Waar zit ze? Gaat het goed met haar? Hoe krijg ik zo snel mogelijk contact met haar?
Van Kappel Security Solutions BV behandelt uw vraag serieus en snel. Wij zetten alles op alles om uw dochter (of zoon/vrouw/man/…) terug te vinden. Er wordt zoveel en zo lang mankracht ingezet als noodzakelijk is. Daarbij geldt geen negen-tot-vijfmentaliteit. Daarnaast beschikt Van Kappel Security Solutions BV over een groot netwerk van informanten binnen verschillende groeperingen in onze samenleving dat, in dit soort zaken, inmiddels meerdere keren zijn effectiviteit heeft bewezen.
Hulp nodig?
De specialisten van Van Kappel Security staan voor u klaar en helpen u graag.