Diefstal

Diefstal
Hoe krijg je dat bewezen?
Is het inderdaad die ene medewerker die steelt? Hoe krijg je dat bewezen?
Uw cliënt, een groothandel in automaterialen, constateert de laatste maanden steeds onverklaarbare voorraadtekorten. Een ervaren magazijnmedewerker wordt verdacht van de verduisteringen. Door een recent loonbeslag in verband met schulden is zijn financiële status duidelijk. Die medewerker is heel dominant in zijn gedrag: hij heeft veel invloed op de jongere magazijnmedewerkers. Hem zonder bewijs confronteren zal zeker alleen tot heftige ontkenningen leiden. Maar als er intern een “rotte appel” is en zeker als hi¬j het is, zal er snel en krachtig moeten worden ingegrepen. Anders loopt de situatie helemaal uit de hand. Bovendien is niet zeker dat hi¬j de dader is. De onzekerheid ondermijnt het vertrouwen en de sfeer in het bedrijf. De verduisteringen moeten stoppen, dus u hebt voor uw cliënt bewijzen nodig. Lukt dat, dan is er voldoende grond voor ontslag op staande voet van de dader(s).

Hoe kan voor mijn cliënt onderzocht worden wie er steelt? Hoe lang duurt dit al en is er bijv. sprake van een georganiseerd verband, of van diefstal op bestelling, van dwang, of heling? U voorziet een escalatie binnen het bedrijf als deze malaise voortduurt. Als er bewijzen zijn, kan er worden opgetreden!
Van Kappel Security Solutions BV onderzoekt discreet en levert adequaat het nodige bewijs. Door de wijze van optreden zal het de overige medewerkers volkomen duidelijk zijn dat fout gedrag niet onbestraft blijft! Het geleverde bewijs is van dusdanig gewicht dat de rechter de door u geëiste ontslagvergoeding toewijst aan uw cliënt. Een ander scenario is het vrijwillig ontslag van de medewerker en terugbetaling van de (gedeeltelijke) schade. Van Kappel Security Solutions BV staat open voor alle opties en stemt de handelswijze gedurende het onderzoek hierop af.
Hulp nodig?
De specialisten van Van Kappel Security staan voor u klaar en helpen u graag.