Pesten op de werkvloer

Pesten op de werkvloer
Hoe krijg ik helder wat er speelt
Hoe kan ik er als manager HRM/P&O voor zorgen dat een personeelslid niet meer door collega’s ernstig wordt belaagd en belasterd? Hoe voorkom ik dat mij straks slecht werkgeverschap wordt verweten?
U bent als manager HRM/P&O mede verantwoordelijk voor het functioneren van het personeel binnen een sorteerbedrijf. Een aantal medewerkers op de werkvloer heeft het op een collega voorzien. Ze vallen hem stelselmatig lastig met dreigementen en sinds kort zelfs met fysiek geweld. Ze zorgen er wel voor dat het niet openlijk gebeurt. De medewerker heeft u in vertrouwen genomen en u op de hoogte gesteld van het probleem. Hij verwacht terecht – van u en het bedrijf dat er opgetreden wordt.

Hoe krijg ik helder wat er speelt en hoe krijg ik het bewezen? Pas dan kan er adequaat worden ingegrepen!
Van Kappel Security Solutions BV onderzoekt het foute groepsgedrag en legt het bewijs ervan vast. Desgewenst verzorgen wij trainingen gericht op het adequaat omgaan met en het voorkomen van agressie op de werkvloer. Wij verwijzen naar het onderdeel Opleiding en Training in deze website. Van Kappel Security Solutions BV onderzoekt het foute groepsgedrag en legt het bewijs er van vast. Desgewenst verzorgen wij trainingen gericht op het adequaat omgaan met en het voorkomen van agressie op de werkvloer.
Hulp nodig?
De specialisten van Van Kappel Security staan voor u klaar en helpen u graag.