Afpersing

Afpersing
Ik word bedreigd en afgeperst
Ik word bedreigd en afgeperst! Hoe kom ik ervan af?
U bent vermogend. Criminelen hebben u op de korrel! Vorige week – toen u alleen thuis was – kwamen er een paar figuren bij u aan de deur en eisten een groot geldbedrag van u, want anders…. Ze noemden details van uw leven, die erop wezen, dat ze u en uw gezin al een tijdje in de gaten houden. Ze waren slim genoeg om er voor te zorgen dat er geen getuigen bij waren. U bent na een héél slechte nacht toch naar de politie gegaan. Maar u heeft geen enkel concreet bewijs! De politie zegt dan ook tegen u dat ze uiteraard wel een notitie van uw verhaal hebben gemaakt, maar dat ze in dit stadium weinig voor u kunnen betekenen. U bent bang! U voelt zich écht bedreigd!

Wat kan ik doen? Dit is echt een serieuze bedreiging. Maar ik wil niet betalen, want dan is het eind zoek en blijven ze ongetwijfeld komen. Maar als ik niet betaal, wat doen ze mij en mijn gezin dan aan?
Van Kappel Security Solutions BV behandelt een zaak als deze met de hoogst mogelijke urgentie. Wij zorgen voor professionele bescherming en het leveren van bewijs aangaande de afpersing. Vervolgens analyseren wij de feitelijke dreiging en het bijkomende gevaar en brengen advies uit. Wij zorgen als intermediair voor contact met de (juiste) officiële instanties en voorzien deze van voldoende houvast om in eventuele samenwerking het probleem op te lossen.
Hulp nodig?
De specialisten van Van Kappel Security staan voor u klaar en helpen u graag.