Werk controle

Werk controle
Mijn vertegenwoordiger op de weg presteert zeer matig
Mijn vertegenwoordiger op de weg presteert zeer matig. Laatst kwam een snelheidsbekeuring binnen waaruit bleek dat hij zich tijdens werktijd ver buiten zijn rayon bevond. Hoe controleer ik wat die vent allemaal uitvoert?
U heeft 10 vertegenwoordigers op de weg verdeeld over evenzoveel rayons verspreid over Nederland. Uw bedrijf verkoopt bedrijfskleding en gereedschappen vanuit een centraal magazijn. Uw vertegenwoordigers laat u de vrije hand, de vertrouwensbasis is groot. Eén van uw vertegenwoordigers laat de laatste 8 maanden een sterke prestatiedaling zien. Hij gedraagt zich vreemd, hij is duidelijk heimelijk bezig. Dat kan wel zo zijn maar niet ten koste van uw bedrijf! Zit hij in de problemen of is hij zelf iets aan het verhandelen waarmee hij het concurrentiebeding breekt? Is er iets anders aan de hand? Het is een goede vent…toch?

Ik wil weten wat hij uitspookt! Word ik belazerd of speelt er iets anders? Hoe kom ik er achter? Een vertegenwoordiger op de weg is niet te controleren!
Voor Van Kappel Security Solutions BV is iedereen te controleren. In een geval als dit is het ook sterk aan te bevelen. Ieder werkuur voor een vertegenwoordiger is duur betaald. In deze functie kan iedereen om verschillende redenen makkelijk misbruik maken van zijn vrijheid. Vaak begint het vrij onschuldig, na verloop van tijd verandert de onschuldige aard en uw schade evenredig. Van Kappel Security Solutions BV is expert in het nagaan van iemands gangen in het “veld” . Wij presenteren binnen korte tijd een rapport waaruit u als opdrachtgever uw conclusies kunt trekken.
Hulp nodig?
De specialisten van Van Kappel Security staan voor u klaar en helpen u graag.