Vingerafdrukken service Singapore

 112,00

Op verzoek van onder meer het Amerikaanse Consulaat in Amsterdam verzorgen wij inmiddels ruim 20 jaar de vingerafdrukservice voor de private sector, bedrijven en diverse nationale en internationale overheden.

Binnen enkele dagen kunt u terecht
Discreet gelegen in het midden van Nederland
Uw gegevens worden na gebruik definitief verwijderd
Meer dan 120 positieve reviews
We houden de gekozen datum en tijd 30 minuten voor u gereserveerd

Beschrijving

Op verzoek van onder meer het Amerikaanse Consulaat in Amsterdam verzorgen wij inmiddels ruim 20 jaar de vingerafdrukservice voor de private sector, bedrijven en diverse nationale en internationale overheden.

Het afnemen van vingerafdrukken is vaak onderdeel van formele procedures waar strikte regels gelden ten aanzien van de verschillende landen. De vingerafdrukservice van Van Kappel Security BV omhelst niet alleen het afnemen van de vingerafdrukken maar bestaat uit de begeleiding van het gehele traject voor zover dit gewenst is. Wij dragen zorg voor de juiste handelswijze bij de procedure die u dient te doorlopen tot en met de beveiligde verzending van documenten die op u betrekking hebben. Hiermee garanderen wij een unieke, zeer professionele aanpak met een persoonlijke benadering.

Van Kappel Security heeft ten aanzien van het bovenstaande de wettelijke verplicht gestelde vergunning van het Ministerie van Justitie en Veiligheid met nummer: POB1196

Voor Singapore nemen wij de vingerafdrukken af voor een:
– Certificate of Clearance (COC)

Het aanvragen van een Singapore Certificate of Clearance
Het aanvragen van een Certificate of Clearance uit Singapore is een tijdrovende klus, maar met de juiste stappen goed te doen. Hierbij is het uiteraard wel belangrijk om te weten welke weg er gevolgd dient te worden om dit document op te vragen. Hieronder zetten wij in het kort een stappenplan uiteen om de aanvraag voor een COC vanuit Singapore op te vragen:

Stap 1:
De aanvraag voor een COC uit Singapore begint op de navolgende website:
https://eservices.police.gov.sg/content/policehubhome/homepage/certificate-of-clearance-hub.html

Eerst moet er een aanvraag voor een E-appeal ingediend worden. De aanvraag gaat via SINGPASS of FIN. De goedkeuring voor de E-appeal duurt een paar dagen, dus begin op tijd. Wanneer deze is goedgekeurd kan de definitieve aanvraag beginnen.
* Het is belangrijk om de browser Internet Explorer (IE) te gebruiken tijdens de aanvraag. Andere browsers werken niet of niet volledig.
** De Singaporese overheid update hun website nagenoeg iedere dag. Zorg ervoor dat op het moment u de documenten en informatie gaat verzamelen, u dit doet buiten de website pagina om, anders is de kans groot dat u documenten mist en het later weer opnieuw moet uploaden. Eerst verzamelen en dan alles tegelijk uploaden.
*** Als u de aanvraag doet met een Nederlands paspoort vul bij citizenship Netherlands in en niet Dutch. Als u Dutch invult kunt u de aanvraag na de goedkeuring E-appeal niet afronden omdat u niet meer kan inloggen

Stap 2:
Wanneer de goedkeuring van de E-appeal binnen is kan de online aanvraag voor de Certificate of Clearance gestart worden.
Op de website van de Force Police in Singapore staan de te nemen stappen per onderdeel omschreven. Het portal van de Singapore Force Police is zeer uitgebreid en zal wel wat tijd in beslag nemen, ook moeten er diverse bijlagen toegevoegd worden in het portal van de Force Police, zoals kopie paspoort, paspoort foto, kopie NRIC card van de voorzijde en de achterzijde, scan van de brief waarom de COC aangevraagd dient te worden (mag gewoon de Nederlandse brief zijn).
Wanneer alle gegevens zijn ingevuld en geüpload kan er aangegeven worden of de COC opgestuurd dient te worden naar een locatie, dit kan bijvoorbeeld het adres in Nederland zijn. Er kan ook gekozen voor afhalen, dan kan een lokaal iemand in Singapore de verklaring ophalen.

Stap 3:
Rond de aanvraag en betaling af (S$60,-). Na afronding en betaling ontvang je een bevestiging e-mail met een betaalbewijs in de bijlage. Zowel de e-mail als de bijlage (factuur) dienen geprint te worden en bij de vingerafdrukkaarten gevoegd te worden.

Stap 4:
Laat uw vingerafdrukken afnemen bij een geaccrediteerd bureau, welke de werkzaamheden uitvoert op een kantoor en daar alle benodigde hygiënische maatregelen heeft getroffen om dit op de meest zorgvuldige manier te kunnen uitvoeren.

Stap 5:
VKSS maakt de vingerafdrukkaarten en de identiteitsverklaring voor u in orde, daarnaast kunnen zij ook de documenten versturen naar Singapore met Express post FedEx.

Stap 6:
Wanneer het de Force Police in Singapore uw documenten heeft ontvangen hoeft u alleen nog maar te wachten op het resultaat.

Afspraak:
Het afnemen van uw vingerafdrukken geschiedt uitsluitend op afspraak. Indien u van deze dienst gebruik wilt maken verzoeken wij u vriendelijk om hierboven een datum en tijdstip te kiezen. Op de volgende pagina vult u alle gegevens welke benodigd zijn in. Op de gekozen datum en tijd komt u langs bij ons op kantoor zodat wij uw vingerafdrukken kunnen afnemen. Wilt u liever op een later tijdstip uw gegevens invullen dan kunt u ook eerst een e-mail sturen naar fingerprints@vkss.nl om een afspraak te maken. We hebben uw ingevulde informatie een aantal uur voor de afspraak nodig om de vingerafdrukkaarten en de identiteitsverklaring in orde te maken.

Google Reviews Deze klanten gingen u voor
Reviews zijn afkomstig van onze Google bedrijfspagina, klik hier om alle recensies te bekijken.
Vingerafdrukken voor andere landen