Vingerafdrukken service Amerika

 112,00

Op verzoek van onder meer het Amerikaanse Consulaat in Amsterdam verzorgen wij inmiddels ruim 20 jaar de vingerafdrukservice voor de private sector, bedrijven en diverse nationale en internationale overheden.

Binnen enkele dagen kunt u terecht
Discreet gelegen in het midden van Nederland
Uw gegevens worden na gebruik definitief verwijderd
Meer dan 120 positieve reviews
We houden de gekozen datum en tijd 30 minuten voor u gereserveerd

Description

Op verzoek van onder meer het Amerikaanse Consulaat in Amsterdam verzorgen wij inmiddels ruim 20 jaar de vingerafdrukservice voor de private sector, bedrijven en diverse nationale en internationale overheden.

Het afnemen van vingerafdrukken is vaak onderdeel van formele procedures waar strikte regels gelden ten aanzien van de verschillende landen. De vingerafdrukservice van Van Kappel Security BV omhelst niet alleen het afnemen van de vingerafdrukken maar bestaat uit de begeleiding van het gehele traject voor zover dit gewenst is. Wij dragen zorg voor de juiste handelswijze bij de procedure die u dient te doorlopen tot en met de beveiligde verzending van documenten die op u betrekking hebben. Hiermee garanderen wij een unieke, zeer professionele aanpak met een persoonlijke benadering.

Van Kappel Security heeft ten aanzien van het bovenstaande de wettelijke verplicht gestelde vergunning van het Ministerie van Justitie en Veiligheid met nummer: POB1196

Hieronder treft u een lijst met voorbeelden waarvoor wij vingerafdrukken kunnen afnemen:
– FBI Criminal Background Check
– State level Criminal Background Checks
– FINRA Registratie
– NFA Registratie
– Medical License registratie
– State bar Registratie
– Teachers Registratie
– Gaming License
– Firearm License
– Licor License
– Adoptie
– Emigratie

De meeste aanvragen welke wij ontvangen betreft de aanvraag voor een FBI criminal Background Check. Onder het tabblad “stappenplan” vindt u een eenvoudige uitlegvoor het verkrijgen van deze FBI verklaring. Mocht u een van de andere verklaringen nodig hebben vanuit de US dan kunt u contact met ons opnemen, en zullen wij de benodigde informatie welke wij hebben en u nodig heeft overdragen.

Het aanvragen van een FBI Criminal Background Check
Het aanvragen van een FBI Criminal Background check is vrij gemakkelijk. Hierbij is het uiteraard wel belangrijk om te weten welke weg er gevolgd dient te worden om dit document op te vragen. Hieronder zetten wij in het kort een stappenplan uiteen om de aanvraag voor een FBI Criminal Background Check te doen.
Sinds 2017 is het mogelijk om de aanvraag online/elektronisch te doen op de website van de FBI. Het online aanvragen van de verklaring scheelt een hoop tijd, omdat al het verplichte papierwerk komt te vervallen. De gehele aanvraag en betaling wordt gedaan via het beveiligde portal van de FBI.

Stap 1:
Open de website van de FBI, https://www.edo.cjis.gov, u vult uw e-mail adres in, in het eerste blauwe boxje aan de rechterkant welke u tegenkomt als u naar beneden scrolt. U ontvangt vervolgens een e-mail met een link en een pincode.

Stap 2:
U opent de link in de ontvangen e-mail en vult de pincode in het nieuwe blauwe boxje welke geopend wordt, waarna u in het portal van de FBI komt.

Stap 3:
Op de eerste pagina vult u uw persoonsinformatie in. Let op dat uw gegevens zoals opgenomen in het paspoort overeenkomen met de gegevens welke u invult in het portal, bijvoorbeeld al uw namen zoals vermeld in uw paspoort invullen. In Amerika noemen ze de tweede en derde naam, middle names. Geboortedatum in het format zoals ze gewend zijn in Amerika mm/dd/yy.
Vervolgens gaat u naar de volgende pagina’s waar om uw adresgegevens gevraagd wordt en waar er 3 vragen verschijnen, namelijk:
– wilt u uw geboortedatum op het document = JA
– wilt u per e-mail op de hoogte gehouden worden = JA
– wens u een hard copy te ontvangen van het resultaat = JA

Stap 4:
Voltooi de aanvraag door het bedrag van $18,- te voldoen via creditcard of PayPal.
Na betaling ontvangt u een confirmation e-mail, deze e-mail moet uiteindelijk geprint gevoegd worden aan de vingerafdrukkaarten en identiteitsverklaring en meegestuurd worden naar de FBI.

Stap 5:
Laat uw vingerafdrukken afnemen bij een geaccrediteerd bureau, welke de werkzaamheden uitvoert op een kantoor en daar alle benodigde hygiënische maatregelen heeft getroffen om dit op de meest zorgvuldige manier te kunnen uitvoeren.

Stap 6:
U heeft een afspraak voor het afnemen van uw vingerafdrukken. VKSS handelt de rest van het proces voor u af. VKSS maakt de verplichte FD-258 vingerafdrukkaarten en identiteitsverklaring voor u klaar en zij kunnen de documenten voor u verzenden naar de FBI met expres post FedEx.

Stap 7:
Wanneer de FBI de documenten heeft ontvangen hoeft u alleen nog een paar dagen te wachten. Het digitale resultaat is al na 2 à 5 werkdagen beschikbaar nadat zij de documenten hebben ontvangen. Dit betreft het officiële document welke niets verschilt met de versie welke zij ook nog per post nasturen. De hard copy wordt per reguliere post verstuurd en is ongeveer 4 weken onderweg.

Afspraak:
Het afnemen van uw vingerafdrukken geschiedt uitsluitend op afspraak. Indien u van deze dienst gebruik wilt maken verzoeken wij u vriendelijk om hierboven een datum en tijdstip te kiezen. Op de volgende pagina vult u alle gegevens welke benodigd zijn in. Op de gekozen datum en tijd komt u langs bij ons op kantoor zodat wij uw vingerafdrukken kunnen afnemen. Wilt u liever op een later tijdstip uw gegevens invullen dan kunt u ook eerst een e-mail sturen naar fingerprints@vkss.nl om een afspraak te maken. We hebben uw ingevulde informatie een aantal uur voor de afspraak nodig om de vingerafdrukkaarten en de identiteitsverklaring in orde te maken.

Google Reviews Deze klanten gingen u voor
Reviews zijn afkomstig van onze Google bedrijfspagina, klik hier om alle recensies te bekijken.
Vingerafdrukken voor andere landen