Contra-expertise politieonderzoek

Contra-expertise politieonderzoek
Ik ben veroordeeld
Ik ben veroordeeld voor het plegen van een misdrijf, maar de politie heeft slecht werk geleverd! De feiten liggen anders! Ik wil een contra-expertise!
U bent door de politierechter veroordeeld voor het plegen van een misdrijf. Maar u bent (deels) onschuldig. Het politie onderzoek is naar uw stellige overtuiging niet grondig en systematisch uitgevoerd. Volgens u is er sprake van tunnelvisie. De Officier van Justitie heeft bewust voor u ontlastend materiaal in de strafzaak achtergehouden. Alle feiten moeten in hun samenhang boven water gehaald worden. Dat zal uw (gedeeltelijke) onschuld bewijzen.

Hoe zorg ik ervoor, dat ik niet de dupe blijf van deze gerechtelijke dwaling? Gestraft worden voor wat ik gedaan heb, oké. Maar niet voor wat ik niet gedaan heb!
Vanwege hun arbeidsverleden bij de politie hebben onderzoekers van Van Kappel Security Solutions BV gedegen kennis van politieonderzoeken. Wij weten wat er fout kan gaan en waar bijvoorbeeld tunnelvisie toe kan leiden. Van Kappel Security Solutions BV voert het onderzoek, voor zover mogelijk, opnieuw uit en of gaat in op bepaalde aspecten van de tenlastelegging. Voor u kan dat leiden tot het heropenen van de zaak of een meer succesvol hoger beroep.
Hulp nodig?
De specialisten van Van Kappel Security staan voor u klaar en helpen u graag.