Sollicitatiefraude

Sollicitatiefraude
Klopt zijn cv wel?
Die medewerker presteert lang zo goed niet als ik verwachten mag op grond van zijn opleiding en ervaring. Ben ik bij de sollicitatie voor de gek gehouden? Klopt zijn cv wel?
Een tijdje geleden heeft u een nieuwe medewerker aangenomen. Op basis van zijn cv mochten uitstekende prestaties verwacht worden, maar die blijven uit. U gaat door een paar kleine voorvallen sterk twijfelen: heeft hij die branche-ervaring wel, heeft hij die opleidingen wel gevolgd en heeft hij die eerdere functies wel vervuld? Als hij aantoonbaar gelogen heeft bij zijn sollicitatie of in zijn cv mag zelfs ontslag volgen. U twijfelt genoeg om de zaak echt uitgezocht te willen zien. Bovendien kan het gelet op zijn functie wel eens heel erg misgaan als hij niet de deskundigheid heeft die vereist is. De ellende is dan niet te overzien.

Ik wil het nu weten: ben ik wel of niet voor de gek gehouden bij de sollicitatie?
Van Kappel Security Solutions BV controleert discreet en deskundig het waarheidsgehalte van het cv en arbeidsverleden. Als er inderdaad sprake is van fraude, dan heeft u betrouwbaar materiaal om de medewerker te confronteren en voor ontslag voor te dragen.
Hulp nodig?
De specialisten van Van Kappel Security staan voor u klaar en helpen u graag.