Stalking

Stalking
Die stalker moet ophouden!
Uw dochter van 19 wordt al meer dan een jaar stelselmatig lastiggevallen door haar ex-vriend. Dit gestalk wordt steeds heftiger en bedreigender. De losse incidenten zijn dan misschien volgens de politie “Niet direct strafrechtelijk vervolgbaar”, maar dit moet echt stoppen. Want samen zijn al die acties echt heel fout en bedreigend! Uw dochter gaat er aan kapot! Maar het lukt niet om de politie daarvan te overtuigen. Uw dochter staat er alleen voor; ze wordt steeds angstiger en wanhopiger.

Hoe lever ik het bewijs voor de politie dat die ex-vriend echt een zware stalker is? En hoe krijg ik voor elkaar dat hij definitief stopt?
Door onze jarenlange ervaring in de behandeling van stalkingszaken roepen wij ook deze stalker een blijvend halt toe. Door ons onderzoek bouwen we een dossier op, dat wèl kan leiden tot een veroordeling van de dader. Van Kappel Security Solutions BV is zeer gemotiveerd als het gaat om hulp aan slachtoffers van “ziek” gedrag van anderen. Daarnaast beschikken wij over de nodige knowhow en juridische kennis in stalkingszaken.
Hulp nodig?
De specialisten van Van Kappel Security staan voor u klaar en helpen u graag.