Sabotage

Sabotage
Wie sloopt mijn spullen en hiermee mijn bedrijf?
Stelselmatig wordt er materiële schade toegebracht in mijn bedrijf. Er is inmiddels grote ruzie ontstaan tussen medewerkers die elkaar beschuldigen en het bedrijf ligt op z’n gat!
U bent eigenaar-directeur van een productiebedrijf. Het productieproces vindt 24 uur per dag plaats door de inzet van ploegendiensten. Sinds enige maanden worden er regelmatig en moedwillig zaken van uiteenlopende aard kapotgemaakt . Persoonlijke spullen van medewerkers maar ook zaken die het productieproces verstoren zoals machines die onklaar gemaakt worden tot aan het beschadigen van het eindproduct aan toe. Het heeft er alle schijn van dat één of meerdere medewerkers intern de boel saboteren maar het kan ook van buitenaf komen. Of is het gewoon een gek? Het ergste is eigenlijk nog de onrust en wantrouwen binnen het bedrijf dat alleen maar groter wordt. Er zitten er al drie ziek thuis.

Wie sloopt mijn spullen en hiermee mijn bedrijf? Het is om gek van te worden! Waarom toch, ik heb toch niemand iets misdaan en de sfeer was altijd goed!
Van Kappel Security Solutions BV onderzoekt met prioriteit de ware toedracht van de sabotage en concentreert zich hierbij met name op het achterliggende motief. Het is van groot belang te weten wat de reden is. Terecht stelt u zichzelf de vraag of invloeden van buitenaf, mogelijk een concurrent, hier de hand in hebben. Van Kappel Security Solutions BV onderzoekt ongemerkt en uiterst discreet wie hier verantwoordelijk voor is. Als het een medewerker betreft kunt u hem op grond van art. 7:678 BW ontslaan. Niet ondenkbaar is de inzet van een infiltrant die “gewoon” meedraait in het arbeidsproces.
Hulp nodig?
De specialisten van Van Kappel Security staan voor u klaar en helpen u graag.