Vernielingen

Vernielingen
Ik heb ruzie met mijn buurman
Maar is hij nu helemaal gek geworden: krassen op mijn auto, rotzooi in mijn tuin, poep op mijn tuinmeubels…? Doet hij dat? Of toch een of andere gek?
Vervelend genoeg heeft u al geruime tijd ruzie met uw buurman. Flinke ruzie. De laatste tijd gebeurt er van alles waar u hem van verdenkt. Krassen in de lak van uw auto, afgebroken ruitenwissers, handgrepen van de auto die naar urine stinken, planten die uit de tuin getrokken zijn en ’t smerigst van alles: – een paar keer al – poep op de tuinmeubelen en de voordeur. En het gebeurt steeds als u niet thuis bent of ’s nachts. U wordt er gek van, wat is het volgende? Door de situatie is de rust thuis volledig weg. Het beheerst uw hele gezin en de impact is enorm. De wijkagent toont begrip voor de zaak maar kan niet veel meer doen dan alert zijn.

Wie doet het? Is het wel de buurman? Hoe betrap ik hem op heterdaad? Hoe bewijs ik dat hij het steeds was of iemand anders misschien wel in zijn opdracht? Hoe verhaal ik de schade op hem? Waarom?
Van Kappel Security Solutions BV zorgt er op korte termijn voor dat feiten als bewijs worden vastgelegd en een dader wordt aangewezen. Dat bewijs kan adequaat gebruikt worden tegen de dader. Van Kappel Security Solutions BV kan bemiddelen tussen u en de dader, dan wel u begeleiden bij het doen van een aangifte. Ook besteden wij aandacht aan nazorg. Zo blijven wij graag op de hoogte van de gang van zaken na afloop van het onderzoek. Soms zelfs in de rol van adviseur of intermediair.
Hulp nodig?
De specialisten van Van Kappel Security staan voor u klaar en helpen u graag.