Vingerafdrukken service Afrika

 112,00

Op verzoek van onder meer het Amerikaanse Consulaat in Amsterdam verzorgen wij inmiddels ruim 20 jaar de vingerafdrukservice voor de private sector, bedrijven en diverse nationale en internationale overheden.

Binnen enkele dagen kunt u terecht
Discreet gelegen in het midden van Nederland
Uw gegevens worden na gebruik definitief verwijderd
Meer dan 120 positieve reviews
We houden de gekozen datum en tijd 30 minuten voor u gereserveerd

Beschrijving

Op verzoek van onder meer het Amerikaanse Consulaat in Amsterdam verzorgen wij inmiddels ruim 20 jaar de vingerafdrukservice voor de private sector, bedrijven en diverse nationale en internationale overheden.

Het afnemen van vingerafdrukken is vaak onderdeel van formele procedures waar strikte regels gelden ten aanzien van de verschillende landen. De vingerafdrukservice van Van Kappel Security BV omhelst niet alleen het afnemen van de vingerafdrukken maar bestaat uit de begeleiding van het gehele traject voor zover dit gewenst is. Wij dragen zorg voor de juiste handelswijze bij de procedure die u dient te doorlopen tot en met de beveiligde verzending van documenten die op u betrekking hebben. Hiermee garanderen wij een unieke, zeer professionele aanpak met een persoonlijke benadering.

Van Kappel Security heeft ten aanzien van het bovenstaande de wettelijke verplicht gestelde vergunning van het Ministerie van Justitie en Veiligheid met nummer: POB1196

Hierbij presenteren wij een kort stappenplan voor het aanvragen van een Police Clearance Certificate (PCC) uit Zuid-Afrika. De verklaring aanvragen uit Zuid-Afrika is niet het meest eenvoudige en efficiënte proces, wellicht maken deze stappen de aanvraag en stuk overzichtelijker.

Stap 1:
Wanneer u niet in Zuid-Afrika bent is het aanvragen van een PCC moeilijker om zelf te doen als wanneer u zicht wel in Zuid-Afrika bevindt. Zoek als eerst een gerenommeerde dienstverlener om u te helpen bij de aanvraag. Het type aanvraag kan belangrijk zijn voor het kiezen van de juiste dienstverlener. U heeft met het aanvragen van een PCC te maken met een overheidsinstantie welke strenge regels hanteert, sommige regels meer bureaucratischer dan anderen. Om deze reden is het verstandig om een gerenommeerde dienstverlener in de schakelen welke namens u de aanvraag doen, de statussen op kan vragen bij SAPS en uw PCC in ontvangst neemt en zorgt dat deze bij u terecht komt, sommige bedrijven sturen u zelfs alvast elektronisch (per e-mail) de verklaring naar u op, zodat u niet hoeft te wachten tot deze per post of koerier binnenkomt.

De reden van uw aanvraag is belangrijk. Betreft het alleen een PCC aanvraag voor uw werk of betreft het bijvoorbeeld een PCC aanvraag voor immigratie? Ook het tijdsbestek welke u heeft voor de aanvraag maakt uit of u gebruik dient te maken van een versnelde service of dat u de reguliere service kan gebruiken. Er zijn meerdere gerenommeerde dienstverleners in Zuid-Afrika welke deze service verlenen. Door gebruik te maken van een gerenommeerd bedrijf welke deze dienstverlening aanbiedt, hoeft u niet persoonlijk naar Zuid-Afrika om de vingerafdrukkaarten af te geven of om de verklaring op te halen. Dit doen zij voor u:
– https://www.docassist.co.za/police-clearances/ (reguliere PCC aanvraag)
– https://www.apostille.co.za (PCC aanvraag welke een apostille nodig heeft)
– https://www.apostil.co.za (PCC aanvraag, apostille, ambassade getuigenverklaringen)
– https://ibn.co.za (Immigratie)

Uiteraard zijn er nog meer bedrijven welke deze service verlenen. Google zal deze resultaten weergeven.

Stap 2:
De gerenommeerde dienstverlener, welke u heeft ingeschakeld zal u voorzien van hun algemene voorwaarden, maar ook hun vereisten (documenten en formulieren) en proces om met succes een PCC te verkrijgen.

Stap 3:
U heeft in ieder geval de navolgende documenten nodig voor de PCC-aanvraag:
1) Een complete set van de vingerafdrukken genomen op de SAPS 91 vingerafdrukkaarten.
2) Een ingevuld aanvraagformulier, https://www.saps.gov.za/services/application_form_2019.pdf
3) Een kopie van uw geldige paspoort. U dient het geldige paspoort ook aan de fingerprint technician te laten zien.
4) Betalingsbewijs SAPS

Stap 4:
Laat uw vingerafdrukken afnemen bij een geaccrediteerd bureau, waarvan u zeker bent dat u op een kantoor geholpen wordt en dat alle voorzorgsmaatregelen zijn getroffen.

Stap 5:
VKSS maakt de vingerafdrukkaarten en de identiteitsverklaring voor u in orde, daarnaast kunnen zij ook de documenten versturen naar Zuid-Afrika met Express post FedEx.

Stap 6:
Wanneer uw dienstverlener in Zuid-Afrika uw vingerafdrukkaarten hebben ontvangen zullen zij u verder op de hoogte houden van het gehele proces.

Afspraak:
Het afnemen van uw vingerafdrukken geschiedt uitsluitend op afspraak. Indien u van deze dienst gebruik wilt maken verzoeken wij u vriendelijk om hierboven een datum en tijdstip te kiezen. Op de volgende pagina vult u alle gegevens welke benodigd zijn in. Op de gekozen datum en tijd komt u langs bij ons op kantoor zodat wij uw vingerafdrukken kunnen afnemen. Wilt u liever op een later tijdstip uw gegevens invullen dan kunt u ook eerst een e-mail sturen naar fingerprints@vkss.nl om een afspraak te maken. We hebben uw ingevulde informatie een aantal uur voor de afspraak nodig om de vingerafdrukkaarten en de identiteitsverklaring in orde te maken.

Google Reviews Deze klanten gingen u voor
Reviews zijn afkomstig van onze Google bedrijfspagina, klik hier om alle recensies te bekijken.
Vingerafdrukken voor andere landen