Verdwijning goederen

Verdwijning goederen
Ergens in mijn handelsbedrijf verdwijnen veel spullen
Ergens in mijn handelsbedrijf verdwijnen veel spullen. Wie is hier verantwoordelijk voor? Hoe kan ik de dader(s) snel in de kraag vatten?
U bent directeur-eigenaar van een handelsbedrijf in consumentenelektronica. Ergens in de logistieke keten verdwijnen goederen. Elke euro derving gaat ten koste van uw winst! Bovendien creëert deze situatie onrust in uw bedrijf. Mensen verdenken elkaar en er zijn spanningen. U hebt vooralsnog geen idee waar en door wie gestolen wordt. U weet dat allerlei heel zichtbare maatregelen de dader(s) waarschijnlijk alleen tijdelijk zullen afschrikken. U wilt ze het liefst totaal onverwacht op heterdaad grijpen en op staande voet ontslaan. Je kunt niet alles extreem gaan beveiligen. Je moet je mensen ook gewoon kunnen vertrouwen. De dader(s) moeten er snel uit!

Concreet: wáár verdwijnen die spullen? Wie doet het en hoe? Hoe krijg ik het bewijs rond en de dader(s) gepakt? Hoe krijg ik mijn logistieke keten diefstalbestendig?
Van Kappel Security Solutions BV heeft ruime ervaring in het opsporen van deze vorm van fraude en zorgt voor een sluitend en juridisch valide bewijs. Ons tactisch onderzoek omvat diverse opsporingstechnieken waaronder forensisch onderzoek en het plaatsen van zgn. dievenvallen. We werken discreet. Daarmee ontstaat er een minimale verstoring van het normale bedrijfsproces. Alleen de consequenties zijn merkbaar en brengen een preventieve werking met zich mee.
Hulp nodig?
De specialisten van Van Kappel Security staan voor u klaar en helpen u graag.