Fingerprints and screening

Vingerafdrukken nodig voor bijvoorbeeld een FBI criminal Background Check?
Van kappel is gespecialiseerd in het afnemen van vingerafdrukken voor het aanvragen voor een verklaring omtrent gedrag, visumaanvragen en licentieaanvragen over de hele wereld. Stephan van Kappel heeft de afgelopen 25 jaar bij duizenden mensen vingerafdrukken afgenomen. Heeft u vingerafdrukken nodig voor een veiligheidsonderzoek, visumaanvraag, vergunningaanvraag of heb je om een andere reden vingerafdrukken nodig? Neem dan contact met ons op of vraag direct online uw verzoek aan in onze beveiligde portal.
Vingerafdrukken afnemen doen we al ruim 25 jaar
Op verzoek van onder meer het Amerikaanse Consulaat in Amsterdam verzorgen wij inmiddels ruim 20 jaar de vingerafdrukservice voor de private sector, bedrijven en diverse nationale en internationale overheden.

Het afnemen van vingerafdrukken is vaak onderdeel van formele procedures waar strikte regels gelden ten aanzien van de verschillende landen. De vingerafdrukservice van Van Kappel Security BV omhelst niet alleen het afnemen van de vingerafdrukken maar bestaat uit de begeleiding van het gehele traject voor zover dit gewenst is. Wij dragen zorg voor de juiste handelswijze bij de procedure die u dient te doorlopen tot en met de beveiligde verzending van documenten die op u betrekking hebben. Hiermee garanderen wij een unieke, zeer professionele aanpak met een persoonlijke benadering.

Van Kappel Security heeft ten aanzien van het bovenstaande de wettelijke verplicht gestelde vergunning van het Ministerie van Justitie en Veiligheid met nummer: POB1196

Hieronder treft u een lijst met voorbeelden waarvoor wij vingerafdrukken kunnen afnemen:
– FBI Criminal Background Check
– State level Criminal Background Checks
– FINRA Registratie
– NFA Registratie
– Medical License registratie
– State bar Registratie
– Teachers Registratie
– Gaming License
– Firearm License
– Licor License
– Adoptie
– Emigratie

De meeste aanvragen welke wij ontvangen betreft de aanvraag voor een FBI criminal Background Check. Onder het tabblad “stappenplan” op elke productpagina vindt u een eenvoudige uitlegvoor het verkrijgen van deze FBI verklaring. Mocht u een van de andere verklaringen nodig hebben vanuit de US dan kunt u contact met ons opnemen, en zullen wij de benodigde informatie welke wij hebben en u nodig heeft overdragen.