Vingerafdrukservice

Op verzoek van onder meer het Amerikaanse Consulaat in Amsterdam verzorgen wij inmiddels ruim 20 jaar de vingerafdrukservice voor de private sector, bedrijven en diverse nationale en internationale overheden.

Het afnemen van vingerafdrukken is vaak onderdeel van formele procedures waar strikte regels gelden ten aanzien van de verschillende landen. De vingerafdrukservice van Van Kappel Security BV omhelst niet alleen het afnemen van de vingerafdrukken maar bestaat uit de begeleiding van het gehele traject voor zover dit gewenst is. Wij dragen zorg voor de juiste handelswijze bij de procedure die u dient te doorlopen tot en met de beveiligde verzending van documenten die op u betrekking hebben. Hiermee garanderen wij een unieke, zeer professionele aanpak met een persoonlijke benadering.

Van Kappel Security heeft ten aanzien van het bovenstaande de wettelijke verplicht gestelde vergunning van het Ministerie van Justitie en Veiligheid met nummer: POB1196

Certificate of Clearance (COC)

Aanvragen voor Singapore

Voor Singapore nemen wij de vingerafdrukken af voor een:
-Certificate of Clearance (COC

Het aanvragen van een Singapore Certificate of Clearance
Het aanvragen van een Certificate of Clearance uit Singapore is een tijdrovende klus, maar met de juiste stappen goed te doen. Hierbij is het uiteraard wel belangrijk om te weten welke weg er gevolgd dient te worden om dit document op te vragen. Hieronder zetten wij in het kort een stappenplan uiteen om de aanvraag voor een COC vanuit Singapore op te vragen:

Stap 1:
De aanvraag voor een COC uit Singapore begint op de navolgende website:
https://eservices.police.gov.sg/content/policehubhome/homepage/certificate-of-clearance-hub.html
Eerst moet er een aanvraag voor een E-appeal ingediend worden. De aanvraag gaat via SINGPASS of FIN. De goedkeuring voor de E-appeal duurt een paar dagen, dus begin op tijd. Wanneer deze is goedgekeurd kan de definitieve aanvraag beginnen.

*Het is belangrijk om de browser Internet Explorer (IE) te gebruiken tijdens de aanvraag. Andere browsers werken niet of niet volledig.
** De Singaporese overheid update hun website nagenoeg iedere dag. Zorg ervoor dat op het moment u de documenten en informatie gaat verzamelen, u dit doet buiten de website pagina om, anders is de kans groot dat u documenten mist en het later weer opnieuw moet uploaden. Eerst verzamelen en dan alles tegelijk uploaden.
***Als u de aanvraag doet met een Nederlands paspoort vul bij citizenship Netherlands in en niet Dutch. Als u Dutch invult kunt u de aanvraag na de goedkeuring E-appeal niet afronden omdat u niet meer kan inloggen

Stap 2:
Wanneer de goedkeuring van de E-appeal binnen is kan de online aanvraag voor de Certificate of Clearance gestart worden.

Op de website van de Force Police in Singapore staan de te nemen stappen per onderdeel omschreven. Het portal van de Singapore Force Police is zeer uitgebreid en zal wel wat tijd in beslag nemen, ook moeten er diverse bijlagen toegevoegd worden in het portal van de Force Police, zoals kopie paspoort, paspoort foto, kopie NRIC card van de voorzijde en de achterzijde, scan van de brief waarom de COC aangevraagd dient te worden (mag gewoon de Nederlandse brief zijn).

Wanneer alle gegevens zijn ingevuld en geüpload kan er aangegeven worden of de COC opgestuurd dient te worden naar een locatie, dit kan bijvoorbeeld het adres in Nederland zijn. Er kan ook gekozen voor afhalen, dan kan een lokaal iemand in Singapore de verklaring ophalen.

Stap 3:
Rond de aanvraag en betaling af (S$60,-). Na afronding en betaling ontvang je een bevestiging e-mail met een betaalbewijs in de bijlage. Zowel de e-mail als de bijlage (factuur) dienen geprint te worden en bij de vingerafdrukkaarten gevoegd te worden.

Stap 4:
Laat uw vingerafdrukken afnemen bij een geaccrediteerd bureau, welke de werkzaamheden uitvoert op een kantoor en daar alle benodigde hygiënische maatregelen heeft getroffen om dit op de meest zorgvuldige manier te kunnen uitvoeren.

Stap 5:
VKSS maakt de vingerafdrukkaarten en de identiteitsverklaring voor u in orde, daarnaast kunnen zij ook de documenten versturen naar Singapore met Express post FedEx.

Stap 6:
Wanneer het de Force Police in Singapore uw documenten heeft ontvangen hoeft u alleen nog maar te wachten op het resultaat.

Afspraak
Het afnemen van uw vingerafdrukken geschiedt uitsluitend op afspraak. Indien u van deze dienst gebruik wilt maken verzoeken wij u de vragenlijst onder aan deze pagina in te vullen. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak bij ons op kantoor of op locatie, wilt u liever op een later tijdstip uw gegevens invullen dan kunt u ook eerst een e-mail sturen naar fingerprints@vkss.nl om een afspraak te maken. We hebben uw ingevulde informatie een aantal uur voor de afspraak nodig om de vingerafdrukkaarten en de identiteitsverklaring in orde te maken.

De kosten voor het afnemen van uw vingerafdrukken op ons kantoor bedraagt €90,91 excl. BTW. Voor het afnemen van vingerafdrukken op locatie hanteren wij een tarief gerelateerd aan de tijdsduur en de afstand. Wij beschikken over een mobiele dactyloscopische tafel, zodat ook op locatie hoogstaande kwaliteit wordt geleverd.

Het formulier en de gegevens worden zorgvuldig en versleuteld opgeslagen tot het moment dat de procedure is doorlopen, de gegevens worden hierna onherroepelijk uit ons systeem verwijderd. Voor meer informatie ten aanzien hiervan verwijzen wij u naar onze Privacy Statement.

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande informatie en stappenplan nog vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met ons via fingerprints@vkss.nl

Aanvraag Vingerafdrukservice

  Persoonsgegevens

  Persoonskenmerken
  Adresgegevens


  Werkgever  Overige  Controleer uw ongewenste post na het verzenden van het formulier.
  Onze e-mails komen helaas vaak in de spambox terecht.

  Heeft u vragen? Neem contact met ons op via: fingerprints@vkss.nl

  Meer informatie over onze vingerafdrukservice

  Meer informatie over onze vingerafdrukservice vind u in onze brochure.