Vingerafdrukservice

Op verzoek van onder meer het Amerikaanse Consulaat in Amsterdam verzorgen wij inmiddels ruim 20 jaar de vingerafdrukservice voor de private sector, bedrijven en diverse nationale en internationale overheden.

Het afnemen van vingerafdrukken is vaak onderdeel van formele procedures waar strikte regels gelden ten aanzien van de verschillende landen. De vingerafdrukservice van Van Kappel Security BV omhelst niet alleen het afnemen van de vingerafdrukken maar bestaat uit de begeleiding van het gehele traject voor zover dit gewenst is. Wij dragen zorg voor de juiste handelswijze bij de procedure die u dient te doorlopen tot en met de beveiligde verzending van documenten die op u betrekking hebben. Hiermee garanderen wij een unieke, zeer professionele aanpak met een persoonlijke benadering.

Van Kappel Security heeft ten aanzien van het bovenstaande de wettelijke verplicht gestelde vergunning van het Ministerie van Justitie en Veiligheid met nummer: POB1196

Aanvragen voor andere landen ook mogelijk

Hieronder treft u een lijst met voorbeelden voor welke landen wij vingerafdrukken kunnen afnemen:
– Thailand
– Australië
– Jamaica
– Sudan
– Zimbabwe
– Kaaiman Eilanden
– Nigeria
– Uganda
– Swaziland
– Namibië
– Trinidad
– Malawi
– Ethiopië
– Nieuw Guinea

Uiteraard zijn landen welke niet op deze lijst staan ook mogelijk. Bovenstaande lijst betreft de lijst waarvoor we de afgelopen 3 jaar de meeste vingerafdrukken voor hebben afgenomen.

Uitzondering
Belangrijk om te weten: Voor Hong Kong is het helaas niet meer mogelijk om de vingerafdrukken af te nemen. Hong Kong heeft hun beleid begin 2020 aangepast waardoor zij alleen nog maar vingerafdrukken accepteren van de politie met een speciale stempel van deze politie. In Nederland is het niet mogelijk om uw vingerafdrukken af te laten nemen bij de politie (zoals in de meeste landen van Europa).

Afspraak
Het afnemen van uw vingerafdrukken geschiedt uitsluitend op afspraak. Indien u van deze dienst gebruik wilt maken verzoeken wij u de vragenlijst onder aan deze pagina in te vullen.
Na ontvangst van uw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak bij ons op kantoor of op locatie, wilt u liever op een later tijdstip uw gegevens invullen dan kunt u ook eerst een e-mail sturen naar fingerprints@vkss.nl om een afspraak te maken. We hebben uw ingevulde informatie een aantal uur voor de afspraak nodig om de vingerafdrukkaarten en de identiteitsverklaring in orde te maken.

De kosten voor het afnemen van uw vingerafdrukken op ons kantoor bedraagt €90,91 excl. BTW. Voor het afnemen van vingerafdrukken op locatie hanteren wij een tarief gerelateerd aan de tijdsduur en de afstand. Wij beschikken over een mobiele dactyloscopische tafel, zodat ook op locatie hoogstaande kwaliteit wordt geleverd.

Het formulier en de gegevens worden zorgvuldig en versleuteld opgeslagen tot het moment dat de procedure is doorlopen, de gegevens worden hierna onherroepelijk uit ons systeem verwijderd. Voor meer informatie ten aanzien hiervan verwijzen wij u naar onze Privacy Statement.

Als u nog vragen heeft of nog aanvullende informatie nodig heeft, neem gerust contact met ons op fingerprints@vkss.nl

Aanvraag Vingerafdrukservice

  Persoonsgegevens

  Persoonskenmerken
  Adresgegevens


  Werkgever  Overige  Controleer uw ongewenste post na het verzenden van het formulier.
  Onze e-mails komen helaas vaak in de spambox terecht.

  Heeft u vragen? Neem contact met ons op via: fingerprints@vkss.nl

  Meer informatie over onze vingerafdrukservice

  Meer informatie over onze vingerafdrukservice vind u in onze brochure.