Vingerafdrukservice

Op verzoek van onder meer het Amerikaanse Consulaat in Amsterdam verzorgen wij inmiddels ruim 20 jaar de vingerafdrukservice voor de private sector, bedrijven en diverse nationale en internationale overheden.

Het afnemen van vingerafdrukken is vaak onderdeel van formele procedures waar strikte regels gelden ten aanzien van de verschillende landen. De vingerafdrukservice van Van Kappel Security BV omhelst niet alleen het afnemen van de vingerafdrukken maar bestaat uit de begeleiding van het gehele traject voor zover dit gewenst is. Wij dragen zorg voor de juiste handelswijze bij de procedure die u dient te doorlopen tot en met de beveiligde verzending van documenten die op u betrekking hebben. Hiermee garanderen wij een unieke, zeer professionele aanpak met een persoonlijke benadering.

Van Kappel Security heeft ten aanzien van het bovenstaande de wettelijke verplicht gestelde vergunning van het Ministerie van Justitie en Veiligheid met nummer: POB1196

Vingerafdrukken aanleveren op verzoek Kroatische Ambassade

De Kroatische Ambassade heeft u verzocht om uw vingerafdrukken te laten afnemen op hard copy vingerafdrukkaarten voor uw aanvraag proces van een Kroatisch paspoort. VKSS levert deze vingerafdrukservice van de Kroatische Ambassade en kan u helpen om uw vingerafdrukken af te nemen.

Stap 1:
Laat uw vingerafdrukken afnemen bij een geaccrediteerd bureau. Welke gebruik maakt van professionele hulpmiddelen en welke vanuit een kantoor werkzaam is, bijvoorbeeld www.vkss.nl
Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met 035-5233134 of per e-mail op fingerprints@vkss.nl

Stap 2:
U heeft een afspraak voor het afnemen van uw vingerafdrukken. VKSS maakt de FD-258 vingerafdrukkaarten gereed met uw informatie op deze kaarten. Het is belangrijk om tijdens deze afspraak een document mee te nemen waar een aantal persoonsgegevens opstaan, zoals u volledige naam en geboortedatum. Een geboorteakte, rijbewijs of verzekeringspas is bijvoorbeeld goed.

Stap 3:
Wanneer de vingerafdrukken zijn afgenomen krijgt u de hard copy vingerafdrukkaarten mee. Wij raden aan om deze vingerafdrukkaarten persoonlijk af te geven bij de Kroatische Ambassade, zodat u er zeker van bent dat zij deze hebben ontvangen.

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande informatie en stappenplan nog vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met ons via fingerprints@vkss.nl

Het afnemen van uw vingerafdrukken geschiedt uitsluitend op afspraak. Indien u van deze dienst gebruik wilt maken verzoeken wij u onderstaande vragenlijst in te vullen. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak bij ons op kantoor of op locatie.

De kosten voor het afnemen van uw vingerafdrukken op ons kantoor bedraagt €90,91 excl. BTW. Voor het afnemen van vingerafdrukken op locatie hanteren wij een tarief gerelateerd aan de tijdsduur en de afstand. Wij beschikken over een mobiele dactyloscopische tafel, zodat ook op locatie hoogstaande kwaliteit wordt geleverd.

Het formulier en de gegevens worden zorgvuldig en versleuteld opgeslagen tot het moment dat de procedure is doorlopen, de gegevens worden hierna onherroepelijk uit ons systeem verwijderd. Voor meer informatie ten aanzien hiervan verwijzen wij u naar onze Privacy Statement.

Aanvraag Vingerafdrukservice

  Persoonsgegevens

  Persoonskenmerken
  Adresgegevens


  Werkgever  Overige  Controleer uw ongewenste post na het verzenden van het formulier.
  Onze e-mails komen helaas vaak in de spambox terecht.

  Heeft u vragen? Neem contact met ons op via: fingerprints@vkss.nl

  Meer informatie over onze vingerafdrukservice

  Meer informatie over onze vingerafdrukservice vind u in onze brochure.