Vingerafdrukken service

Op verzoek van onder meer het Amerikaanse Consulaat in Amsterdam verzorgen wij inmiddels ruim 20 jaar de vingerafdrukservice voor de private sector, bedrijven en diverse nationale en internationale overheden.

Het afnemen van vingerafdrukken is vaak onderdeel van formele procedures waar strikte regels gelden ten aanzien van de verschillende landen. De vingerafdrukservice van Van Kappel Security BV omhelst niet alleen het afnemen van de vingerafdrukken maar bestaat uit de begeleiding van het gehele traject voor zover dit gewenst is. Wij dragen zorg voor de juiste handelswijze bij de procedure die u dient te doorlopen tot en met de beveiligde verzending van documenten die op u betrekking hebben. Hiermee garanderen wij een unieke, zeer professionele aanpak met een persoonlijke benadering.

SKCK Police Clearance Certificate uit Indonesië

Heeft u een verklaring omtrent gedrag nodig vanuit Indonesië, omdat u hier bijvoorbeeld heeft gewerkt of enige tijd woonachtig bent geweest? Hierbij geven wij u wat basisinformatie betreft het aanvragen van deze verklaring:
De verklaring omtrent gedrag (police clearance certificate) wordt uitgegeven door de nationale politie van Indonesië. Deze verklaring is opvraagbaar voor alle Indonesische burgers en voor buitenlanders welke een periode in Indonesië hebben gewoond en/of gewerkt met een werkvisa of een verblijfsvisa.

Wanneer u in Indonesië hebt verbleven met een stay visa, business via of een social visa dan is het formeel niet mogelijk om deze verklaring bij de Indonesische politie aan te vragen.
Wanneer u niet (meer) woonachtig bent in Indonesië maar elders dan is het nog steeds mogelijk om een aanvraag voor deze verklaring in te dienen. We adviseren om een gespecialiseerd immigratie advocatenkantoor in te schakelen om u te helpen met deze procedure. De reden hiervoor is:

1. Wanneer u in Indonesië heeft verbleven onder een visa on arrival, business via of social visa, dan kunnen zij u helpen om een aanvraag in te dienen voor een verklaring omtrent gedrag, zij verzorgen de benodigde documenten welke geaccepteerd worden bij de buitenlandse regeringen. Dit geldt ook als u in Indonesië hebt verbleven met een IMTA of KITAS. Het advocatenkantoor houdt toezicht op de aanvraag en de kwaliteit van de documenten.

2. De aanvraag en documenten dienen afgeleverd te worden bij een Indonesisch politiebureau, wanneer de verklaring gereed is dient deze ook weer, in persoon, opgehaald te worden bij het Indonesische politiebureau. Wanneer u niet meer woonachtig bent in Indonesië is het niet mogelijk om uw verklaring te krijgen wanneer u niet daar bent op het moment dat de verklaring gereed is, het is niet mogelijk om de verklaring op te laten sturen door de Indonesische politie. De immigratie advocatenkantoor zorgt voor dit gehele proces en zorgt dat de verklaring bij u terecht komt. *

Documenten benodigd voor de aanvraag:
1. Aanvraag brief van uw huidige of voorgaande werkgever in Indonesië (het advocatenkantoor heeft hiervan voorbeelden en een handleiding voor het invullen van deze brief);
2. Aanvraagformulier voor het advocatenkantoor (zij sturen dit formulier naar uw op);
3. Vingerafdrukken afgenomen op de Indonesische vingerafdrukkaarten of op de vingerafdrukkaarten welke door het land waar u op dat moment verblijft worden gebruikt;
4. Vier pasfoto’s, 6×4, met een gele achtergrond (gele achtergrond mag later toegevoegd worden met een fotobewerkingsprogramma).
Meer informatie over dit proces kunt u vinden op de website van PNB Immigration Law Firm in Indonesië. PNB Immigration Law Firm is zeer professioneel met betrekking tot het aanvragen van een police clearance certificate en kunnen goed in het Engels communiceren.
Bent u woonachtig in Nederland of in de buurt van Nederland dan kunnen wij, Van Kappel Security Solutions BV, assisteren bij het afnemen van de vingerafdrukken voor Indonesië.

* Vingerafdrukken kunnen ook afgenomen worden bij de Indonesische Ambassade, zij kunnen ook de documenten voor u versturen naar Indonesië. Belangrijk om te weten is dat u daarna wel persoonlijk naar Indonesië moet om uw verklaring op te halen bij een Indonesisch politiebureau.

Afspraak
Het afnemen van uw vingerafdrukken geschiedt uitsluitend op afspraak. Indien u van deze dienst gebruik wilt maken verzoeken wij u de vragenlijst op deze pagina in te vullen. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak bij ons op kantoor of op locatie, wilt u liever op een later tijdstip uw gegevens invullen dan kunt u ook eerst een e-mail sturen naar fingerprints@vkss.nl om een afspraak te maken. We hebben uw ingevulde informatie een aantal uur voor de afspraak nodig om de vingerafdrukkaarten en de identiteitsverklaring in orde te maken.

De kosten voor het afnemen van uw vingerafdrukken op ons kantoor bedraagt €90,91 excl. BTW. Voor het afnemen van vingerafdrukken op locatie hanteren wij een tarief gerelateerd aan de tijdsduur en de afstand. Wij beschikken over een mobiele dactyloscopische tafel, zodat ook op locatie hoogstaande kwaliteit wordt geleverd.

Het formulier en de gegevens worden zorgvuldig en versleuteld opgeslagen tot het moment dat de procedure is doorlopen, de gegevens worden hierna onherroepelijk uit ons systeem verwijderd. Voor meer informatie ten aanzien hiervan verwijzen wij u naar onze Privacy Statement.

Aanvraag Vingerafdrukservice

  Persoonsgegevens

  Persoonskenmerken
  Adresgegevens


  Werkgever  Overige  Controleer uw ongewenste post na het verzenden van het formulier. Onze e-mails komen helaas vaak in de spambox terecht.

  Heeft u vragen? Neem contact met ons op via: fingerprints@vkss.nl

  Meer informatie over onze vingerafdrukservice

  Meer informatie over onze vingerafdrukservice vind u in onze brochure.