Vingerafdrukservice

Op verzoek van onder meer het Amerikaanse Consulaat in Amsterdam verzorgen wij inmiddels ruim 20 jaar de vingerafdrukservice voor de private sector, bedrijven en diverse nationale en internationale overheden.

Het afnemen van vingerafdrukken is vaak onderdeel van formele procedures waar strikte regels gelden ten aanzien van de verschillende landen. De vingerafdrukservice van Van Kappel Security BV omhelst niet alleen het afnemen van de vingerafdrukken maar bestaat uit de begeleiding van het gehele traject voor zover dit gewenst is. Wij dragen zorg voor de juiste handelswijze bij de procedure die u dient te doorlopen tot en met de beveiligde verzending van documenten die op u betrekking hebben. Hiermee garanderen wij een unieke, zeer professionele aanpak met een persoonlijke benadering.

Van Kappel Security heeft ten aanzien van het bovenstaande de wettelijke verplicht gestelde vergunning van het Ministerie van Justitie en Veiligheid met nummer: POB1196

RCMP Certified Criminal Record Check

Aanvragen voor Canada

Hieronder treft u een lijst met voorbeelden waarvoor wij vingerafdrukken kunnen afnemen:
-RCMP Certified Criminal Record Check
-Immigratie en Emigratie
-US VISA aanvraag – privacy act

De meeste aanvragen welke wij ontvangen betreft de aanvraag voor een RCMP Certified Criminal Record Check. Hieronder vindt u een eenvoudige uitleg/stappenplan voor het verkrijgen van deze RCMP verklaring. Mocht u een van de andere verklaringen nodig hebben vanuit Canada dan kunt u contact met ons opnemen, fingerprints@vkss.nl, en zullen wij de benodigde informatie welke wij hebben en u nodig heeft overdragen.

Moet u i.v.m. immigratie naar Canada uw biometrics aanleveren, dan kan dit helaas niet bij ons. U kunt dit verschil herkennen, omdat u verzocht wordt een pasfoto te laten maken gecombineerd met het afgeven van uw vingerafdrukken. Mocht u uw biometrics moeten afgeven kunt u wel contact met ons opnemen en dan zullen wij u doorverwijzen naar de twee dichtstbijzijnde locaties waar dit mogelijk is.

Het aanvragen van een RCMP Certified Criminal Record Check
Het aanvragen van een RCMP Certified Criminal Record Check is vrij gemakkelijk. Hierbij is het uiteraard wel belangrijk om te weten welke weg er gevolgd dient te worden om dit document op te vragen. Hieronder zetten wij in het kort een stappenplan uiteen om de aanvraag voor een RCMP Certified Criminal Record Check snel en eenvoudig op te vragen:
Belangrijk om te weten is dat er van buiten Canada niet direct een verklaring opgevraagd kan worden bij de RCMP. De RCMP stelt dat er een tussenbedrijf ingeschakeld dient te worden welke geaccrediteerd is om de vingerafdrukken in ontvangt te nemen, te digitaliseren en direct elektronisch te versturen naar de RCMP.

Stap 1:
Kies een bedrijf welke geaccrediteerd is om de RCMP Certified Criminal Record Check op te vragen. Wij, als bedrijf, sturen nagenoeg al onze aanvragen naar www.reliabilityscreening.ca
Dit betreft een uiterst betrouwbaar bedrijf waarbij de aanvraag en betaling geheel online gedaan kan worden. Ook hebben zij als 1 van de weinige geaccrediteerde bedrijven in Canada de optie om de verklaring ook per e-mail op te sturen.

Stap 2:
Begin de aanvraag online en vul de gevraagde persoonsgegevens in.
Betreft het een aanvraag voor een reguliere RCMP Certified Criminal Record Check (verklaring omtrent gedrag) select deze dan als reden. Heeft u de aanvraag nodig voor en US VISA, kies dan als reden privacy act.

Stap 3:
Na het invullen van alle gegevens wordt u doorgelinkt naar het invullen van uw adresgegevens en de betaling. Na dit scherm is het belangrijk om de e-mailfunctie in te schakelen en de hard copy op reguliere post te zetten (priority post kan ook, maar dit maakt de aanvraag nog een stuk duurder, terwijl de e-mail al het officiële bestand bevat en er het snelste is), er wordt alsnog een hard copy exemplaar per reguliere post verzonden.

Stap 4:
Voltooi de aanvraag door het bedrag te betalen. Na betaling ontvangt u onder meer een confirmation e-mail/purchase receipt. Deze e-mail moet uiteindelijk bij de vingerafdrukkaarten worden gevoegd.

Stap 5:
Laat uw vingerafdrukken afnemen bij een geaccrediteerd bureau, welke de werkzaamheden uitvoert op een kantoor en daar alle benodigde hygiënische maatregelen heeft getroffen om dit op de meest zorgvuldige manier te kunnen uitvoeren.

Stap 6:
VKSS maakt de vingerafdrukkaarten en de identiteitsverklaring voor u in orde, daarnaast kunnen zij ook de documenten versturen naar Canada met Express post FedEx. Mocht u hulp nodig hebben met de aanvraag in Canada dan kunnen we dit ook samen doen tijdens de afspraak.

Stap 7:
Wanneer het bedrijf in Canada uw documenten heeft ontvangen hoeft u alleen nog maar te wachten op het resultaat. Dit duurt ongeveer 2 weken, maar onze ervaring is dat het resultaat vaak na een week al opgestuurd wordt per e-mail, uitzonderingen daar getalen.

Afspraak
Het afnemen van uw vingerafdrukken geschiedt uitsluitend op afspraak. Indien u van deze dienst gebruik wilt maken verzoeken wij u de vragenlijst op deze pagina in te vullen.Na ontvangst van uw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak bij ons op kantoor of op locatie, wilt u liever op een later tijdstip uw gegevens invullen dan kunt u ook eerst een e-mail sturen naar fingerprints@vkss.nl om een afspraak te maken. We hebben uw ingevulde informatie een aantal uur voor de afspraak nodig om de vingerafdrukkaarten en de identiteitsverklaring in orde te maken.

De kosten voor het afnemen van uw vingerafdrukken op ons kantoor bedraagt €90,91 excl. BTW. Voor het afnemen van vingerafdrukken op locatie hanteren wij een tarief gerelateerd aan de tijdsduur en de afstand. Wij beschikken over een mobiele dactyloscopische tafel, zodat ook op locatie hoogstaande kwaliteit wordt geleverd.

Het formulier en de gegevens worden zorgvuldig en versleuteld opgeslagen tot het moment dat de procedure is doorlopen, de gegevens worden hierna onherroepelijk uit ons systeem verwijderd. Voor meer informatie ten aanzien hiervan verwijzen wij u naar onze Privacy Statement.

Aanvraag Vingerafdrukservice

  Persoonsgegevens

  Persoonskenmerken
  Adresgegevens


  Werkgever  Overige  Controleer uw ongewenste post na het verzenden van het formulier.
  Onze e-mails komen helaas vaak in de spambox terecht.

  Heeft u vragen? Neem contact met ons op via: fingerprints@vkss.nl

  Meer informatie over onze vingerafdrukservice

  Meer informatie over onze vingerafdrukservice vind u in onze brochure.