Vingerafdrukservice

Op verzoek van onder meer het Amerikaanse Consulaat in Amsterdam verzorgen wij inmiddels ruim 18 jaar de vingerafdrukservice voor de private sector, bedrijven en diverse nationale en internationale overheden.

Het afnemen van vingerafdrukken is vaak onderdeel van formele procedures waar strikte regels gelden ten aanzien van de verschillende landen. De vingerafdrukservice van Van Kappel Security BV omhelst niet alleen het afnemen van de vingerafdrukken maar bestaat uit de begeleiding van het gehele traject voor zover dit gewenst is. Wij dragen zorg voor de juiste handelswijze bij de procedure die u dient te doorlopen tot en met de beveiligde verzending van documenten die op u betrekking hebben. Hiermee garanderen wij een unieke, zeer professionele aanpak met een persoonlijke benadering.

Het afnemen van uw vingerafdrukken geschiedt uitsluitend op afspraak. Indien u van deze dienst gebruik wilt maken verzoeken wij u onderstaande vragenlijst in te vullen. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak bij ons op kantoor of op locatie.

Voor het afnemen van vingerafdrukken op locatie hanteren wij een tarief gerelateerd aan de tijdsduur en de afstand. Wij beschikken over een mobiele dactyloscopische tafel, zodat ook op locatie hoogstaande kwaliteit wordt geleverd.

Het formulier en de gegevens worden zorgvuldig en versleuteld opgeslagen tot het moment dat de procedure is doorlopen, de gegevens worden hierna onherroepelijk uit ons systeem verwijderd. Voor meer informatie ten aanzien hiervan verwijzen wij u naar onze Privacy Statement.

Meer informatie is te vinden in onze brochure, onder aan deze pagina.

Enkele voorbeelden van de door ons behandelde aanvragen voor het afnemen van vingerafdrukken: Veiligheidsonderzoeken AIVD/MIVD, FBI Criminal background Check, RCMP Criminal record Check Canada, Criminal background Singapore, California State Bar, Adoptie, FINRA registratie, NFA registratie, Wapenvergunning, Licor License en Emigratie.

Met vriendelijke groet,

Ilse Sloof
Manager vingerafdrukken service

Partners:

RCMP Certified criminal record check

Aanvraag Vingerafdrukservice

Persoonsgegevens
PersoonskenmerkenAdresgegevens

Werkgever


Overige

Heeft u vragen? Neem contact met ons op via: fingerprints@vkss.nl

Meer informatie over onze vingerafdrukservice

Meer informatie over onze vingerafdrukservice vind u in onze brochure.